SIAB 2007

joi, 6 septembrie 2007 · 0 comentarii


SIAB 2007 se va desfasura in perioada 5-14 octombrie, vizavi de Aeroportul Otopeni.
Pentru zece zile, SIAB devine punctul de referinta pentru lumea auto si pasionatii acesteia, mediind schimbul de informatii intre clienti si producatori, facilitand legaturi profesionale si interculturale.
Anul acesta SIAB va reuni toti producatorii si importatorii auto importanti de pe piata romaneasca, fiind cea mai mare manifestare auto din Romania si unul dintre cele mai importante evenimente expozitionale ale anului 2007.
In octombrie afli totul despre masini si mai ales le vezi cu ochii tai. Cele mai noi accesorii, cele mai spectaculoase modele, zeci de marci te asteapta la SIAB.

Sex cu năbădăi în primaria din Bâlteni

· 0 comentarii

O localnică din comuna Bâlteni a avut luni parte de surpriza vieţii sale, după cum mărturiseşte: a mers la primărie cu treburi şi a nimerit în timpul unei partide de sex, care se desfăşura chiar în biroul primarului Vasile Vlăduleanu.
Marilena Miculescu, o fostă profesoară de biologie, acum pensionară, a mers luni, în jurul orei 13.00, la Primăria Bâlteni pentru a-şi rezolva nişte probleme. Femeia nu mai fusese la primărie de câţiva ani, după cum susţine. „Am mers la primărie să depun o cerere pentru tăierea unor crengi ale unui copac din faţa porţii mele. Cei de jos din primărie mi-au spus să merg sus, la birourile de la registratură. Am avut ghinionul să fiu martoră fără voie la o scenă care m-a dezgustat. Am luat-o pe scări şi m-am hotărât să merg direct la primar, să discut problema mea cu el. Am bătut la uşa unde ştiam că este biroul primarului şi nu a răspuns nimeni. Am zis că poate este prea concentrat şi nu aude, aşa că am intrat. Am văzut o siluetă feminină, o tipă înaltă, cu corp frumos, care făcea sex cu un tip care stătea pe ceva, pe un recamier, fotoliu, ceva. Era semiobscur, pentru că erau jaluzelele trase, aveau condiţii pentru aşa ceva. Nu am văzut faţa lui, nici faţa ei. Dacă aş vedea-o goală, aş recunoaşte-o. Am văzut clar că era goală complet, amândoi erau goi“, a povestit femeia, siderată de cele ce văzuse cu o zi înainte.
Poziţie nefirească în biroul edilului. mai multe puteti afla aici

600 de case din Tecuci au fost inundate

· 0 comentarii

Primarul municipiului Tecuci (jud. Galaţi), Eduard Finkelstain, a declarat, azi dimineaţă, că peste 600 de case din localitate au fost inundate, în noaptea de miercuri spre joi, de apele revărsate ale pârâului Tecucel.
"Sunt peste 600 de locuinţe inundate. Toate locuinţele afectate sunt situate în nord-vestul şi în centrul municipiului", a afirmat primarul Eduard Finkelstain. Conform aceleiaşi surse, apa a scăzut în majoritatea zonelor afectate, însă echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi cele ale Primăriei acţionează continuu cu motopompe pentru scoaterea apei din case. În jur de 100 de sinistraţi din cartierele inundate s-au adăpostit, încă de miercuri seară, în sala mare a Primăriei Tecuci, a informat edilul-şef de la Tecuci.
Premierul Călin Popescu Tăriceanu şi-a anulat, azi dimineaţa, vizita prevăzută la Sibiu, urmând să plece cu un elicopter, neînsoţit de presă, spre Tecuci, pentru a vizita zonele inundate din judeţul Galaţi.

Luciano Pavarotti a încetat din viaţă

· 13 comentarii


Celebrul tenor italian Luciano Pavarotti, operat în iulie 2006 de cancer la pancreas şi spitalizat la începutul lunii august, a încetat din viaţă la vârsta de 71 de ani, a anunţat azi dimineaţă agenţia italiană ANSA.
Potrivit Reuters, impresarul tenorului, Terri Robson, a trimis agenţiei britanice de presă un SMS, în primele ore ale zilei de azi, prin care a anunţat că "Luciano Pavarotti a murit în urmă cu o oră".
Încă de miercuri seara, mass-media din Italia au relatat despre o bruscă înrăutăţire a stării de sănătate a tenorului, iar agenţia AGI a afirmat că starea sa era "deosebit de gravă".
Potrivit ANSA, celebrul tenor a decedat în cursul nopţii, iar un vehicul al pompelor funebre se află deja în faţa vilei sale de la Modena. Potrivit televiziunii publice italiene RAI, vestea morţii sale s-a răspândit deja la Modena, iar poliţia şi carabinierii au instituit un cordon de securitate în jurul domiciliului tenorului, pentru a ordona mulţimea de oameni care se înghesuie să-i aducă un ultim omagiu.
Luciano Pavarotti fusese spitalizat la 8 august la Modena, în urma unei "stări febrile". El a fost externat la 25 august pentru a-şi continua convalescenţa acasă.
O intervenţie chirurgicală la coloana vertebrală, efectuată la începutul anului 2006, apoi operaţia de pancreas, suferită câteva luni mai târziu, l-au determinat pe tenor să renunţe la un mare turneu de adio, incluzând 40 de concerte în lumea întreagă, pe care îl începuse în mai 2004. De atunci, tenorul nu a mai apărut în public.
La începutul verii, în cursul unei gale muzicale organizate în onoarea tenorului pe insula Ischia, în apropiere de Napoli, soţia acestuia dădea asigurări că Luciano Pavarotti se simte bine şi pregăteşte un disc.
"Nu se ştie niciodată cu această boală, dar cred că Luciano o va învinge, se simte bine. A terminat a cincea serie de chimioterapie, nu i-a căzut părul şi mai ales nu a slăbit", spunea soţia tenorului.
Miercuri dimineaţă, Luciano Pavarotti îşi declara "emoţia", într-un comunicat citat de agenţia ANSA, pentru instituirea unui premiu de "excelenţă culturală" în Italia al cărui prim laureat a fost el. "Mă înclin, plin de emoţie şi gratitudine, în faţa premiului care tocmai mi-a fost atribuit, pentru că îmi dă ocazia de a continua să celebrez magia unei vieţi puse în slujba vieţii", se spunea în mesajul celebrului tenor.

About this blog

Site Sponsors