Pamela Anderson isi plateste datoriile prin sex

duminică, 16 septembrie 2007 · 0 comentarii


Pamela Anderson, in varsta de 40 de ani, nu ezita sa se foloseasca de corpul sau pentru a scapa de incurcaturi. Vedeta din Baywatch a recunoscut pentru tabloidul britanic "The Sun" ca si-a platit o datorie in valoare de 125.000 de lire sterline cu o noapte de sex.
Intamplarea s-a petrecut in Las Vegas, iar Pamela a pierdut banii la o partida de poker. Partenerul sau de joc i-a facut o propunere indecenta.
"Mi-a spus ca daca ma culc cu el o sa fim chit. Mi-am platit o datorie la poker cu favoruri sexuale", a recunoscut Pamela.
Probabil ca multi si-ar mai dori ca vedeta Playboy sa aiba datorii la ei.
Dar totusi are si ea niste copii, oare ce exemplu le da. Poate le zice ca asa se fac banii.

Accident aviatic in Thailanda

· 0 comentarii

Un avion de linie thailandez, avand la bord 128 de pasageri, s-a rupt in doua la aterizarea pe o pista din insula turistica Phuket. Potrivit primelor informatii, accidentul s-a soldat cel putin 30 de morti si opt raniti.
Bilantul mortilor este inca unul provizoriu, insa, potrivit unui oficial local, 90% dintre ocupantii avionului si-au pierdut viata.
Avionul venea din capitala Bangkok si intrase in procedurile de aterizare. Potrivit unor martori, avionul a derapat pe pista uda si s-a ciocnit de copacii din jurul aeroportului, rupandu-se in doua. Aparatul de tip MD-80 apartinea companiei aviatice low-cost One-Two-Go.
Sursa

About this blog

Site Sponsors