Cei mai cool barbati din filme

duminică, 23 septembrie 2007 · 0 comentarii

Publicatia electronica listverse.com a realizat un clasament al celor mai cool actori. Cel mai important lucru pe care il au in comun persoanele prezente in acest top este faptul ca au unele dintre cele mai apreciate personaje de film.

Locul 10: Pierce Brosnan
Pierce Brosnan (54 de ani), nascut in Irlanda, a devenit faimos in urma rolului interpretat in serialul Remington Steele, produs de compania cu acelasi nume. Inainte ca acest contract sa expire, i s-a propus sa sa joace rolul lui James Bond, insa nu a reusit sa anuleze contractul care il avea cu acea companie.
In cele din urma, dupa incheierea termenului contractului cu Remington Steele, actorul a putut accepta rolul lui Bond pentru filmul “Goldeneye", iar apoi a mai interpretat acest personaj in urmatoarele patru productii, ultima din ele fiind “Die Another Day”. In anul 2004, Brosnan a fost desemnat “Cel mai bine imbracat ecolog”.

Locul 9: Jack Nicholson
Actorul Jack Nicholson, in varsta de 70 de ani, este renumit intre altele datorita rolului sau din filmul “The Shining”, realizat dupa cartea lui Stephen King, in care actorul il interpreteaza pe Jack Torrance, un scriitor care se angajeaza impreuna cu familia sa ca ingrijitori pe timpul iernii la un hotel izolat.
Pe perioada in care sta in acest hotel, Jack aluneca usor pe calea nebuniei din cauza fantomelor si a izolarii. Filmul este unul din cele mai bune thrillere realizate vreodata si este regizat de Stanley Kubrick.
In cariera sa, actorul a fost nominalizat de 12 ori la Premiile Oscar si a castigat de trei ori. Jack Nicholson este considerat unul dintre cei mai buni actori ai tuturor timpurilor.

Locul 8: Brad Pitt
Brad Pitt (43 de ani) este prezent in aceast lista datorita rolului exceptional interpretat in “Fight Club”.

Locul 7: Johnny Depp
Johnny Depp, in vasta de 44 de ani, este binecunoscut pentru rolurile interpretate intr-o gama variata de filme, cum ar fi cele din “From Hell”, “Sleepy Hollow”, “Pirates of the Carribean” si “Chocolate Factory”. Depp este un actor adaptabil, care isi petrece jumatate din timp locuind in Franta, iar celalta jumatate in Statele Unite. Actorului ii place sa cante la chitara si este bun prieten cu Marilyn Manson.

Locul 6: John Travolta
John Travolta a devenit celebru datorita miscarilor de dans si a cantecelor prezentate in filmele anilor ’70, cum ar fi “Grease” si “Saturday Night Fever”. Dupa o serie de neresusite in anii ’80, faima actorului a scazut.

Din fericire, in anii ’90 Travolta (53 de ani) a revenit gratie rolului din “Pulp Fiction”.

Locul 5: Edward Norton
Edward Norton, in varsta de 37 de ani, este prezent in acest clasament din doua motive - rolul din “American History X” si cel din ”Fight Club”.
Norton refuza sa se bucure de statutul de celebritate si ajuta multe organizatii caritabile.

Locul 4: Christian Bale
Christian Bale (33 de ani) s-a nascut la Wales, in Marea Britanie. Actorul se bucura de o mare popularitate, iar in acest an utilizatorii IMDB l-au votat ca fiind cel mai bun actor mai tanar de 40 de ani.
Petru rolul din “The Machinist”, Bale a slabit 27 de kilograme, ajungand sa cantareasca 54 de kg. Bale este renumit pentru rolurile interpretate in “Psycho“ si “Batman Begins”.

Locul 3: Samuel L. Jackson
Samuel Jackson, in varsta de 58 de ani, este renumit pentru rolul din “Pulp Fiction”. In aceasta productie, Jackson interpreteaza rolul lui Jules Winnfield. Jackson a mai aparut in doua productii “Starwars” si intr-o varietate de filme in care a jucat de obicei rolul unui gangster.

Locul 2: Vinnie Jones
Vinnie (42 de ani) s-a nascut la Watford, in Londra si este renumit pentru rolurile din filme ca “Lock, Stock and two smoking barrels” si “Snatch”. In anul 2006 actorul a jucat in productia de succes “X Men: The Last Stand”.

Locul 1: Bruce Willis
Actorul, in varsta de 52 de ani, s-a nascut intr-o baza militara americana din vestul Germaniei. Bruce Willis a ocupat prima pozitie a topului datorita rolului din seria “Die Hard”. Willis a jucat in multe alte filme de succes, cum ar fi “Sin City”, “Lucky Number Slevin”, “The Sixth Sense” si “The Fifth Element”.

About this blog

Site Sponsors