Ilie Năstase a preluat McDonald’s-urile din Moldova

sâmbătă, 15 septembrie 2007 · 0 comentarii


Fostul jucător de tenis Ilie Năstase (foto) a preluat franciza restaurantelor McDonald’s din Republica Moldova, unde există în prezent trei unităţi de acest fel, toate în Chişinău. In fast-fooduri lucrează 180 de angajaţi, iar numărul anual de clienţi este de 1,5 milioane. „Sunt mândru să devin francizer McDonald’s şi să dezvolt această marcă. Sunt hotărât să stimulez dezvoltarea oportunităţilor pentru marca McDonald’s în Moldova", a afirmat Ilie Năstase.

Portret Cristi Borcea, spartan de Valea Boului

· 0 comentarii

Demult, în anul de graţie 1969, într-un sătuc cu nume predestinat Valea Boului văzu lumina zilei, pentru întâia oară, cel care avea să devină Borcea. Cristian Borcea.
Toata caracterizarea o gasesti aici

Noul Ipod Nano

· 0 comentarii


Noul Ipod Nano este mai subtire, mai lat si mai dotat.
Este disponibil în două variante de memorie, si se va vinde la preţurile de 109 euro (4 GB) şi 145 de euro (8 GB).

Telefonul solar

· 0 comentarii


Firma de telecomunicatii producatoare, HiTech Wealth, a inceput deja comercializarea telefonului S116 la un pret destul de piperat:510$. Telefonul are incorporata o camera foto de 1,3 mpx si MP3 player.
Telefonul nu are incarcator. Dar ce se intampla noaptea sau cand cerul este innorat?
Ei bine, producatorii au gasit o solutie asa ca telefonul solar poate fi incarcat si daca stai in casa la bec si chiar la lumanare, iar viata bateriei este prelungita cu de doua ori si jumatate fata de bateria unui telefon normal.
Daca lasi telefonul in soare (poti sa faci acest lucru linistit fara sa te mai temi pe timp de vara ca daca il lasi pe plaja o sa se prajeasca) timp de o ora poti sa vorbesti inca 40 de minute la telefon incontinuu.
Planurile de viitor ale firmei HiTech Wealth sunt extrem de marete. Ei vor ca in acest an sa mai scoata pe piata alte sase telefoane solare, iar pana in 2009 sa ajunga pana la 30 de modele.

Patriarhia vrea ziar si radio religioase in toata tara

· 0 comentarii

Patriarhul ales al Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel Ciobotea, a vorbit, vineri, intr-un interviu acordat Radio Trinitas, despre extinderea la nivel national a institutiilor mass-media pe care le-a fondat in perioada in care a fost mitropolit al Moldovei si Bucovinei.
“Avem nevoie de un radio pentru intreaga Biserica, de un cotidian pentru intreaga Biserica”, a spus noul Patriarh. Radio Trinitas, postul fondat de IPS Daniel, emite in 25 de judete. Cotidianul “Lumina” este regional iar saptamanalul “Lumina de Duminica” se distribuie in toata tara.

In Europa

· 0 comentarii

Pe uefa.com se scrie despre fotbalul de la noi, in special despre liga romaneasca.
E bine ca suntem bagati in seama, dar putem sa ne si mandrim cu antrenorii echipelor noastre de club.

About this blog

Site Sponsors