O noua gafa a la Bush

vineri, 21 septembrie 2007 · 0 comentarii

Reprezentantii fostului presedinte sud-african Nelson Mandela au fost nevoiti sa dea asigurari ca acesta este inca in viata, dupa o noua gafa a presedintelui american George W. Bush. Acesta a facut o aluzie la moartea acestuia in incercarea de a explica violentele interconfesionale din Irak, relateaza Reuters."Tot ce putem face este sa linistim oamenii, in special sud-africanii, ca presedintele Mandela este in viata", a declarat directorul Fundatiei Nelson Mandela, Achmat Dangor.Intr-un discurs in care apara politica SUA in Irak, Bush a spus ca fostul presedinte irakian Saddam Hussein a facut imposibila aparitia unui lider unificator cum a fost Mandela, care sa puna capat violentelor interconfesionale din tara."Am auzit pe cineva spunand "Unde este Mandela?". Ei bine, Mandela este mort, pentru ca Saddam Hussein i-a omorat pe toti cei ca Mandela", a spus Bush.

Sauditii au cumparat Electroputere Craiova

· 0 comentarii

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a aprobat forma finala a contractului de privatizare a Electroputere Craiova cu compania saudita Al Arrab Contracting Company Limited. Potrivit unui comunicat al institutiei, contractul nu prevede scutiri de la plata datoriilor pe care societatea craioveana le are catre stat.AVAS a anuntat ca in perioada urmatoare va semna, impreuna cu reprezentantii Al Arrab Contracting Company Ltd, contractul de vanzare a 62,82% din capitalul social al Electroputere.Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului va informa Comisia Europeana cu privire la elementele acestei tranzactii.AVAS a scos la vanzare 62,82% din capitalul social al Electroputere Craiova, in februarie 2007. La termenul limita de depunere a ofertelor, cinci companii si-au exprimat interesul pentru privatizarea societatea din Craiova: A5 Invest SRL Caransebes, Grup Feroviar Roman, Vienna International Holding, Al Arrab Contracting Company, Peeker Atomic Energy System INC Lakewood Colorado.

Marius Tuca revine la Antena 1

· 0 comentarii

Si o face de pe 1 octombrie, de la ora 23.00 sau dupa stirile de seara. Merita sa “tinem aproape”, fiindca Marius Tuca este realizatorul unuia din cele doua mari talk-show-uri din Romania, care se lupta seara de seara, acum cativa ani, cu Florin Calinescu.Din ce aud, Tuca va veni cu bretele si cu ceea ce stim, dupa ce a lipsit o lunga perioada. Surse neoficiale spun ca Tuca a iesit din grila in urma unor discutii cu managementul Antenei, care il voia la 23.00, in timp ce el ar fi preferat 22.00, ora la care poti aduna un rating mai mare din romanii inca prezenti in fata televizoarelor.Daca-mi amintesc eu bine, Tuca a beneficiat de o luna de test la ora 22.00, prin primavara lui 2004, dar in urma audientelor nu foarte grozave, a iesit.Hai sa facem un pariu pe audiente. Pe televiziunile de stiri e inflatie de talk-show-uri, care depasesc cu greu un punct. Eu pariez pe o medie de 1,7 puncte pe prima luna, la Tuca Show, ca asa vreau eu.
Voi ce credeti?

About this blog

Site Sponsors