Dinamo trebuie sa se specializeze in Liga Campionilor

marți, 14 august 2007 · 0 comentarii

Dinamo pregateste "cel mai important meci din ultimii 15 ani" - disputa la Roma mansa-tur din preliminariile UCL. Fata de acum 3 ani, cind sortii i-au adus ca adversar pe Manchester, Lazio Roma este un adversar cu care "se poate discuta", spun administratorii echipei bucurestene.
Jucatorii au posibilitatea de a cistiga "cele mai mari prime intilnite vreodata in fotbalul romanesc", sustine (fara a preciza cuantumul) managerul Cristian Borcea.
Dinamo a deplasat luni in capitala Italiei un lot din care lipseste fundasul central Cosmin Moti (accidentat). A urcat in avion celelalt fotbalist cu probleme medicale - mijlocasul defensiv Andrei Margaritescu se afla in finalul perioadei de refacere, prezenta sa in teren fiind improbabila.
Ultimele pregatiri
Lazio Roma l-a recuperat pe Mauri, omul din spatele virfurilor, si il poate folosi pe Rocchi - un jucator pe care antrenorul Delio Rossi l-a "ascuns" privirilor spionilor de la Dinamo, la amicalul cu Panathinaikos. La antrenamentul efectuat luni dimineata, Lazio l-a pierdut pe atacantul Simone Inzaghi care nu va intra in calcule pentru meciul de marti seara.



Echipe probabile

Lazio: Ballotta - Scaloni, Stendardo, Cribari, Zauri - Mutarelli, Ledesma, Mauri, Behrami - Rocchi, Pandev

Dinamo: Lobont - Blay, Nastase, Radu Stefan, Pulhac - Cristea, Fernandes, Ropotan, Catalin Munteanu - Niculescu, Bratu.

Atmosfera
Luni seara, organizatorii declarau ca fusesera vindute 16.000 de bilete. In tribunele lui "Stadio Olimpico" sunt asteptati 4.000 de romani. Fortele de ordine au cerut organizatorilor sa lanseze mai multe apeluri catre fanii lui Lazio, pentru a-i face sa renunte la manifestarile rasiste.
La amicalul cu Panathinaikos, un jucator de culoare din echipa ateniana a fost tinta unor asemenea manifestari, suporterii lui Lazio fiind recunoscuti pentru atitudini rasiste.

O aeronava Tarom a aterizat de urgenta pe aeroportul din Timisoara

· 0 comentarii

O aeronava a companiei Tarom care efectua o cursa Sibiu-Munchen a aterizat in acesta dimineata de urgenta pe aeroportul din Timisoara, din cauza unei defectiuni la unul din motoarele aparatului, conform Rador, care citeaza Antena 3. Aeronava a aterizat in siguranta si nici o persoana nu a fost ranita.
"In timpul zborului, comandantul a sesizat un led aprins la bordul aeronavei, care indica o mica defectiune. In scurt timp, de pe aeroportul din Bucuresti va decola o aeronava, pentru preluarea pasagerilor de pe aeroportul din Timisoara si continuarea cursei catre Munchen", a declarat Madalin Tudor, purtatorul de cuvant al companiei Tarom.
Aeronava va ajunge la Timisoara in aproximativ 45 de minute.
"Din primele cercetari, se pare ca ar fi o mica defectiune la unul dintre motoarele aparatului dar, aeronava a aterizat in siguranta, cu ambele motoare mergand in plin", a mai spus Tudor.
Aeronoava Tarom avea la bord 36 de pasageri. Acestia se afla in incinta aeroportului din Timisoara unde li s-au pus la dispozitie bauturi racoritoare, sandwichuri si au acces la mijloace de comunicare.

Explozie la Oltchim soldata cu opt raniti

· 0 comentarii

O explozie puternica s-a produs in jurul orei 12.00 pe platforma chimica a municipiului Ramnicu Valcea, la sectia Propenol a uzinei Oltchim. Explozia s-a soldat cu 8 raniti care au fost transportati la Spitalul Municipaal. Deocamdata nu se cunoaste cauza exploziei.
La fata locului s-a format deja un nor gros de fum, dar autoritatile sustin ca nu exista nici un pericol de intoxicare a populatiei.
Angajatii Oltchimului erau in pauza de masa, altfel numarul victimelor ar fi fost mai mare.
Medicul Gabriela Trusca, de la Spitalul Judetean din Ramnicu Valcea, a declarat ca doua din cele trei persoane internate in aceast spital sunt in stare foarte grava, avand arsuri de gradul 2, 3 si 4 pe aproape 90% din suprafata corpului.
In prezent, medicii de la spitalul din Ramnicu Valcea asteapta un achipaj al SMURD pentru a ii transporta pe raniti la o clinica de chirurgie plastica si reparatorie, cel mai probabil din Bucuresti.
Prefectul judetului Valcea a adaugat ca reperzentantii Oltchim au facut primele masuratori ale calitatii aerului si nu s-au constatat depasiri ale parametrilor maximi.

About this blog

Site Sponsors