Becalii si homosexualii

sâmbătă, 22 septembrie 2007 · 0 comentarii

Preşedintele PNG-CD George Becali a declarat, astăzi, la Arad, că în cazul în care va ajunge preşedintele României va desfiinţa cluburile pentru gay, iar pe homosexuali îi va izola la marginea oraşelor, în cartiere speciale.
Becali a mai spus că nu este de acord cu legalizarea prostituţiei, pentru că acest lucru ar însemna "legalizarea păcatului".
"Sex-shop-urile nu au ce căuta în centrul oraşului, să le vadă toată lumea, copiii şi cei care nu vor să le vadă. Cluburile pentru gay le voi desfiinţa. Dacă aceşti oameni păcătuiesc, nu au decât să o facă la ei acasă. Îi sfătuiesc să meargă la preot dacă au probleme cu capul, pentru că eu voi desfiinţa cluburile de homosexuali şi lesbiene", a declarat Becali, care a mai adăugat că nu este normal ca elevii când merg la şcoală să treacă pe lângă astfel de cluburi.
Liderul PNG-CD a mai spus că locul homosexualilor şi al lesbienelor este în cartiere destinate lor, amenjate la marginea oraşelor. "O să le fac cartiere speciale, să stea acolo şi să ne lase pe noi în pace", a declarat Gigi Becali.
Becali este cotat în sondajele de opinie pe locul al doilea, la categoria încrederii în politicieni, fiind cotat cu circa 30% din sufragii, în timp ce preşedintele Băsescu figurează cu procente de peste 60%, care, dacă ar fi confirmate de alegeri, i-ar asigura victoria din primul tur de scrutin. Partidul condus de Gigi Becali este situat pe locul al patrulea, după PD, PSD şi PNL, cu şanse, dacă sondajele se confirmă, de a intra în Parlament.
Sursa

About this blog

Site Sponsors