Cătuşe şi bătăi la Petroşani!

vineri, 10 august 2007 · 2 comentarii

Un jucător a fost dus cu cătuşe la mîini în Valea Jiului, iar un altul a fost bătut.

Scenariu din filme de gangsteri la Petroşani. Jucătorul Jiului petroşani, Mihai Lungan, a fost luat cu cătuşe la mîini şi dus în oraşul de pe Valea Jiului. Fotbalistul şi-a depus un memoriu la FRF şi a cerut să devină jucător liber. În timp ce se afla în Bucureşti, maşina i-a fost blocată de un alt vehicul, din care au coborît cîteva persoane care i-au pus cătuşe la mîini şi l-au dus la Petroşani. ”Există martori. Este incredibil ce se întîmplă”, a spus impresarul Dumitru Tudor.
Conform impresarului, un alt jucător, Ovidiu Istinie, care se afla la Rîmnicu Vîlcea, a fost dus la Petroşani şi bătut.

Nisip pe plaja

· 0 comentarii


Autoritatile reamenajeaza plajele de pe litoral distruse in urma inundatiilor. Initial, Ovidiu Silaghi, ministrul pentru IMM-uri, comert, turism si profesii liberale anuntase ca accesul turistilor din statiunile Olimp, Jupiter, Venus, Cap Aurora, Eforie Nord, Eforie Sud si Mamaia pe plaje va fi mai dificil de la ora 17.00 si pana la 9.00 dimineata din cauza lucrarilor de refacere a acestora.„Se lucreaza intens la punerea la punct a plajelor. Cei de la Directia Apelor Dobrogea au lucrat toata noaptea si la ora 9.00 dimineata au incetat lucrul. Vor relua transportul de nisip pe plaje la ora 17.00”, a declarat ministrul Silaghi, ieri, intr-o conferinta de presa. Aflat intr-o scurta vizita de inspectie a plajelor de pe litoral, directorul Apelor Romane, Marius Postelnicescu, a tinut sa comenteze declaratia ministrului Silaghi: „Domnul ministru nu a facut un apel catre turisti sa paraseasca plajele. Dansul a considerat probabil ca e bine ca la 5.00 sa vina utilajele. Noi am hotarat ca utilajele sa intre numai seara, intre orele 21.00 si 7.00 dimineata, timp de doua zile maximum”.




Pentru refacerea plajelor trebuie transportati 2.200 metri cubi de nisip. Lucrarile vor dura pana sambata sau, cel mult, pana duminica.Pe de alta parte, Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) a anuntat ca a refacut deja plajele din statiunile Venus, Cap Aurora, Jupiter si Costinesti, afectate de inundatiile de marti, fiind in curs de reabilitare plajele de la Eforie Nord, Eforie Sud, Mangalia si Olimp.Incepand de luni seara si toata ziua de marti, pe plajele din sudul litoralului a plouat o cantitate de apa de pana la 139 litri pe metru patrat. Suvoaiele formate au sapat pe plaje ravene de pana la 80 de centimetri adancime si cinci metri latime. Cele mai afectate au fost plajele din Venus (Esplanada), Olimp, Costinesti si Eforie Nord (Steaua de Mare). Au mai fost inundate plajele din Jupiter, Cap Aurora, Eforie Sud si Mangalia.Zeci de muncitori de la Directia Apelor Dobrogea Litoral lucreaza de ieri-noapte la refacerea plajelor din sudul litoralului afectate de ploile din ultimele zile. 15 camioane, un buldozer, un autograder si 7 utilaje de incarcare au adus zeci de tone de nisip de pe plajele dintre Eforie Sud si Eforie Nord. Reprezentantii Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral apreciaza ca lucrarile, care se vor finaliza cel mai devreme maine, vor costa 500.000 de lei.Lucrarile constau in degajarea deseurilor aduse pe plaje de ape, redistribuirea nisipului catre zonele de plaja in care acesta a fost luat in urma precipitatiilor, compensarea cu nisip a ravenelor formate, reamenajarea plajelor prin discuire si afanare”, ne-a declarat Catalin Anton, purtatorul de cuvant al Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral.Numai in cursul noptii de ieri au fost transportate 1.000 de tone de nisip, de pe cordonul Eforie Nord-Eforie Sud, cu care au fost reamenajate plajele din Venus, Cap Aurora, Jupiter, Costinesti

About this blog

Site Sponsors