Steaua este intr-o grupa accesibila

joi, 30 august 2007 · 0 comentarii

La tragerea la sorti de la Monaco pentru Liga Campionilor Steaua a picat in aceeasi grupa cu Arsenal, Sevilla/AEK si Slavia Praga.
Celelalte grupe:
Grupa A
1. LIVERPOOL
2. FC PORTO
3. MARSEILLE
4. BESIKTAŞ ISTANBUL

Grupa B
1. CHELSEA
2. VALENCIA
3. FC SCHALKE 04
4. ROSENBORG

Grupa C
1. REAL MADRID
2. WERDER BREMEN
3. S.S. LAZIO
4. OLYMPIACOS

Grupa D
1. AC MILAN
2. BENFICA LISABONA
3. CELTIC
4. ŞAHTIOR DONEŢK

Grupa E
1. FC BARCELONA
2. OLYMPIQUE LYON
3. VFB STUTTGART
4. GLASGOW RANGERS

Grupa F
1. MANCHESTER UNITED
2. AS ROMA
3. SPORTING LISABONA
4. DINAMO KIEV

Grupa G
1. INTERNAZIONALE MILANO
2. PSV EINDHOVEN
3. CSKA MOSCOVA
4. FENERBAHCE

Grupa H
1. ARSENAL
2. SEVILLA/AEK ATENA
3. STEAUA
4. SLAVIA PRAGA

Meciurile din grupele Ligii Campionilor se vor disputa la datele de 18-19 septembrie, 2-3 octombrie, 23-24 octombrie, 6-7 noiembrie, 27-28 noiembrie şi 11-12 decembrie. Echipele clasate pe primele două poziţii din fiecare grupă se vor califica mai departe în primăvara europeană, actul final al celei mai importante competiţii europene inter-cluburi urmând a se disputa la data de 21 mai, la Moscova.
Echipele clasate pe locul trei în grupele Ligii Campionilor rămân cu consolarea de a merge mai departe în 32-imile Cupei UEFA.
Festivitatea de la Monaco a început cu un moment festiv, premierea celui mai portar din sezonul trecut din Champions League, care a fost desemnat Peter Cech, goolkeeperul celor de la Chelsea.
S-a păstrat şi un moment de reculegere în memoria lui Antonio Puerta, jucătorul Sevilliei, care a decedat marţi după o serie de atacuri de cord, unul suferit chiar sâmbătă, pe terenul de joc, la partida Sevillia-Getafe.
A fost premiat cel mai bun fundaş din sezonul trecut de Champions League, în viziunea antrenorilor: Paolo Maldini, apărătorul celor de la AC Milan.
Olandezul Seedorf a fost premiat, fiind considerat cel mai bun mijlocaş, din sezonul trecut de CHL.
Cel mai bun atacant din CHL: Kaka, de la AC Milan.

Trei muncitori morti pe un şantier din Bucureşti

· 0 comentarii

Trei muncitori şi-au pierdut viaţa în timp ce încercau să închidă o vană într-un canal din cartierul bucureştean Militari. Mai mulţi inspectori de la protecţia muncii s-au deplasat la faţa locului pentru a elucida împrejurările în care s-a produs accidentul. Din primele cercetări cauza morţii pare să fie un gaz acumulat în canalizare.
În ajutorul celor doi angajaţi de la Apa Nova au sărit şi alţi muncitori de pe un şantier din apropiere. Unul a fost salvat în ultimul moment, celălalt a murit.
"După cercetările care s-au făcut la reţeaua de gaze şi la canal nu sunt gaze infiltrate. Aparatul nostru nu ne indică să zic un procent de 1%", a susţinut Marian Roşianu, muncitor Distrigaz.
E limpede că nu s-au respectat normele de securitate în muncă. Să vedem care a fost cauza efectivă. Care e natura gazului, a concentraţiei de gaze care a produs accidentul. (...)Ideea de concentraţie zero mi se pare exlusă", a declarat ministrul Muncii, Paul Păcuraru.
Reprezentanţii Apa Nova au cerut ajutorul unui institut de cercetare pentru a măsura concentraţia de gaze din canalul în care au murit cei trei muncitori.

About this blog

Site Sponsors