Hezbollah vrea Manchester united

sâmbătă, 11 august 2007 · 0 comentarii

Intersezonul din Premier League este pe cale sa ofere cel mai nebun zvon. Surse din Iran sugereaza ca gruparea radicala Ansar Hezbollah, vrea sa cumpere Manchester United, anunta tabloidul "The Sun". Grupul, sustinator al presedintelui Mahmoud Ahmadinejad, planuieste chiar sa redenumeasca echipa dupa o oaza sfinta a musulmanilor. Secretarul general al Ansar Hezbollah, Mohammad Bagher Kharrazi, a afirmat: "Dupa ce vom cumpara Manchester United, ii vom schimba numele in Khaybar". Oaza Khaybar se afla linga orasul sfint al musulmanilor, Medina, in Arabia Saudita, fiind locul unde locuitorii evrei au fost infrinti de urmasii Profetului Mahomed in 629 AD (n.r. - dupa Hristos). Fanii formatiei de pe "Old Trafford" au fost furiosi dupa preluarea clubului de catre familia Glazer, in mai 2005.

Destinul politicianului Boureanu

· 0 comentarii

Despre politicianul Cristian Boureanu se poate spune ca are un destin asemanator unui personaj de telenovela.

A fost casatorit cu Irina, din 2000 pina la jumatatea anului 2004, adica timp de trei ani si jumatate. Pe fosta sotie o stia mai de mult, dintr-un cerc de prieteni. Insa, la un moment dat, ea s-a indragostit de nasul de cununie, Sebastian Vladescu, si a plecat de acasa. Lovitura de soc pentru politician cind a constatat ca cel mai bun prieten si nas i-a furat sotia. Nici nu visa, in momentul in care i-a propus bunului sau amic si partener de afaceri sa-l cunune, ca-l va trada intr-un mod atit de groaznic. Cu Irina are o fetita, Ioana, care acum se afla in custodia lui. Dupa citiva ani de mariaj cu femeia pe care o luase in casatorie din dragoste, afla, cu stupoare, ca ii e infidela. In clipa in care a aflat vestea, deputatul PNL era in SUA si nu a avut destule cuvinte sa spuna ce a simtit atunci. In 2005 procesul de divort se afla aproape de final, o cunoaste pe Valentina Pelinel, de care se indragosteste pe loc si care ii devine sotie.

Tradat de cel mai bun prieten

Divortul si tradarea celor doi nu a fost usor de suportat pentru el. Dupa despartirea oficiala, n-a mai avut incredere in nicio femeie, cel putin o perioada de timp. Nu s-a considerat incornorat, ci doar ca nu a gasit persoana potrivita care sa-l inteleaga. Prietenii lui spun ca, imediat dupa separare, se inchisese in el, nu prea mai iesea la evenimentele mondene si se vedea clar ca sufera. O perioada de timp, Sebastian Vladescu, alaturi de sotia lui de atunci mergeau in vizita la fini. Existau mese impreuna si chiar intilniri la sarbatorile traditionale, cind cei doi barbati se priveau ochi in ochi, iar Boureanu nici nu visa ca Vladescu traieste o poveste de amor cu sotia sa. L-a considerat tot timpul cel mai bun prieten al sau, ii destainuia multe din gindurile si preocuparile sale, iar in clipa in care nasul o vizita pe fina, credea ca o face pentru simplul motiv ca sint rude. Ii e greu si acum sa se intrebe de cind a inceput relatia dintre cei doi si daca ea a durat toata perioada cit a fost casatorit. Socul a fost atit pentru el, cit si pentru fosta sotie a lui Vladescu, care nu a suportat gindul ca barbatul ei avea o viata dubla. O vreme, Boureanu si fostul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu, se intilneau la partid sau in aceleasi locuri, insa nu-si vorbeau, se tratau cu raceala si se evitau reciproc. Ca sa ii demonstreze deputatului PNL si fostei sale sotii ca pe Irina o iubeste cu adevarat, Vladescu a promis ca o va lua de sotie, dar nu a fost asa. Au plecat citeva luni prin strainatate si dupa o cearta zdravana s-au despartit. Vladescu a revenit in România, a fost numit ministru plin, a fost schimbat din functie intre timp, iar Irina este si acum prin nu stiu ce coclauri straini.
Nu si-au gasit nici unul implinirea in dragoste, ci sint nefericiti in clipa de fata. In cazul lui Boureanu, lucrurile au iesit foarte bine. Este impreuna cu Valentina, s-au casatorit si au avut alaturi de ei prietenii dragi si familia. Se iubesc cu adevarat, iar parlamentarul PLD si-a regasit increderea in femei. Top-modelul il adora si il considera sufletul ei pereche. Micuta Ioana locuieste cu ei, intr-un apartament din Calea Plevnei si se comporta toti ca o familie adevarata. Boureanu e printre cei mai de succes tineri politicieni si si-a gasit un adevarat echilibru intre cariera si viata personala. Valentina nu a renuntat sa mai urce pe podium, insa o face mai rar, pentru ca sa aiba mai mult timp pentru sotul sau. Cit o priveste pe fosta sotie, Boureanu are in momentul de fata o relatie civilizata cu ea, iar micuta o viziteaza din cind in cind, atunci cind aceasta se afla in tara. De dragul fetitei, dar si pentru ca e un domn, politicianul nu vrea sa aiba un comportament urit vizavi de Irina. Parlamentarul este un barbat fericit care a invatat din experienta sa si a demonstrat ca poate transforma o infringere intr-un succes. Are noroc ca, dupa tot ce a patit, a intilnit o femeie frumoasa ca Valentina, dispusa sa-i ofere tot ca sa fie fericit. Cineva acolo Sus il iubeste si are grija sa-i dea fiecaruia ce merita. Vladescu apare la toate evenimentele politice si mondene mai mult singur, are o privire trista, iar politic a cam decazut. In ceea ce o priveste pe Irina nu s-a mai auzit nimic de ea, decit ca locuieste prin niscai tari straine si nu a intilnit un alt barbat care s-o iubeasca si dispus sa-i ofere un trai decent. Pina la urma, fiecare are ce culege! Despre Boureanu se poate spune ca are un destin fabulos.

About this blog

Site Sponsors