REBU renunţă la salubrizarea sectorului 1

vineri, 24 august 2007 ·


Compania REBU a anunţat că, începând de joi seară, nu va mai trimite oamenii pentru a salubriza străzile din sectorul 1, precizând că deşi are contract "perfect valabil", este nevoită să se retragă pentru a pune capăt "minciunilor şi speculaţiilor " primarului sectorului 1, Andrei Chiliman.
"Compania REBU SA are un contract perfect valabil, dar pentru a pune capăt minciunilor şi speculaţiilor primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, este nevoită să se retragă din sectorul condus de acesta. Începand de astăzi, 28 august 2007, orele 20.00, întreaga responsabilitate privind salubrizarea sectorului 1 revine domnului Andrei Chiliman", se arată într-un comunicat al Biroului de presă al companiei remis, joi seară.
Sursa citată precizează că a reluat salubrizarea în sectorul 1 începând de marţi, de la ora 18.30 pentru a răspunde notificării primarului general Adriean Videanu în urma avertizării cu cod galben.
Mai mulţi angajaţi ai firmei Romprest, una din societăţile care face curăţenie în sectorul 1 al Capitalei, au fost bătuţi şi ameninţaţi de persoane necunoscute, înarmate cu cuţite şi bâte, joi dimineaţă.
Primăria Sectorului 1 a precizat, într-un comunicat, că actele de violenţă s-au produs în zona Dorobanţi, Piaţa Presei Libere, Primăverii, Charles de Gaulle Aviaţiei-Caranfil şi Pajura. Dintre cei 30 de angajaţi ai firmei asupra cărora s-au exercitat actele de violenţă, şase au necesitat asistenţă medicală, a precizat sursa citată.
"Persoanele care au comis actele de violenţă "au fost organizate ca adevărate trupe de comando, au coborât din BMW-uri sau microbuze înarmaţi cu bate şi i-au lovit cu bestialitate şi fără motiv pe angajaţii SC Romprest Service care făceau curăţenie în sectorul 1", se arată în comunicatul Primăriei Sectorului 1.

0 comentarii:

About this blog

Site Sponsors