Mihaela Radulescu are un amant

luni, 17 septembrie 2007 ·


Mihaela Radulescu, vedeta care si-a construit un mit din valorile morale ale familiei, este pe punctul de a-l darama singura.

Prezentatoarea Duminicii in familie a fost saptamana trecuta la un salon de infrumusetare situat in Pipera, in zona Aurel Vlaicu. Vedeta nu s-a prezentat singura la respectiva locatie, ci insotita de omul de incredere al sotului sau, care a asteptat-o docil. Desi a iesit cu parul despletit si rebel, care se potrivea de minune cu stilul lejer si adolescentin al vestimentatiei pe care l-a adoptat in acea zi, prezentatoarea s-a ales si cu o coada. Paparazzi Umbra au surprins-o pe Mihaela Radulescu derulandu-si agenda de prioritati, ce parea sa includa doar o simpla sedinta de infrumusetare, urmata de o seara petrecuta in familie. Surpriza a venit insa cand vedeta se indrepta spre resedinta sa din Izvorani. Ajunsa in zona Aeroportului Baneasa, aceasta l-a debarcat (probabil sub un pretext) pe bodyguardul sau in dreptul unui restaurant, dupa care a intors autovehiculul spre Bucuresti. Initial, destinatia Mihaelei a fost sediul Antenei 1, unde insa nu a intrat, ci doar a parcat ca sa vorbeasca timp de cinci minute la telefon, dupa care s-a indreptat catre Gara Baneasa. Destinatia finala a calatoriei imprevizibile pe care vedeta a facut-o in acea seara a fost una dintre strazile pustii si laturalnice de pe langa muzeul Mina Minovici, unde Mihaela era asteptata de un barbat ce parea cu mult mai tanar decat sotul sau, Elan. Cei doi au stat de vorba la vedere, langa automobilul tanarului. Conversatia s-a purtat la o tigara si a durat aproximativ 25 de minute, iar dupa gesturi parea a fi una vioaie si animata.

Asta e o stire din Umbra (traisem si nu auzisem de ziarul asta) si nu mi se pare ceva relevant in ceea ce priveste relatia extraconjugala a Mihaelei Radulescu. Sa vedem ce o sa urmeze...

1 comentarii:

Anonim spunea...
17 septembrie 2007 la 20:42  
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

About this blog

Site Sponsors